Hvem er vi?

Gitte Enemark Nørgreen

Ejer, coach og rådgiver

Jeg brænder for at arbejde med mennesker, skabe udvikling og trivsel. Jeg er målrettet og empatisk, og har stor succes med coaching og rådgivning inden for job- og uddannelsesafklaring, hvor jeg har fokus på at motivere og støtte hver enkelt til at få lysten til at få det meste ud af livet.
Jeg går helhjertet ind for anerkendende tilgang til mennesker – med et tvist af kærlig provokation, når jeg oplever, at det er vejen frem for mine kandidater.

Benny Enemark Nørgreen

Senior Konsulent og coach

Jeg tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og drives af at skabe resultater gennem andre. Jeg er målrettet, struktureret og empatisk og har stor succes med at skabe resultater – både hos mennesker samt i mindre og større virksom-heder. Jeg sætter en ære i at få mennesker og virksomheder til at udnytte sit potentiale. Jeg tilbyder min erfaring inden for coaching og ledelse som inspiration til vores samarbejdet.