Foredrag – Forebyggelse af stress i virksomheden – ledere

Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen, certificeret stresscoach tilbyder målrettede foredrag til din virksomhed med fokus på stress – forebyggelse og håndtering af stress.

Benny Enemark Nørgreen har gennem 25 års erfaring som leder i større virksomheder oparbejdet en stor viden inden for økonomistyring, procesarbejde, personlig effektivitet og planlægning gennem selvledelse og ledelse af medarbejdere i forskellige brancher. Han er uddannet coach med særlig interesse for at forebygge stress samt hjælpe stressramte medarbejdere tilbage i balance. Foruden foredrag tilbyder han også stresscoaching og kurserne ”Personlig effektivitet og planlægning” og ”Bedre bundlinje – mere trivsel – mindre stress”.

Inspirerende foredrag med fokus på forebyggelse af stress på arbejdspladsen. Foredraget tager udgangspunkt i indsatser til både forebyggelse af stress samt indsatser og værktøjer til håndtering af stress med masser af eksempler fra hverdagen (privat – fritid – arbejde).

Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen holder temaet stress i fokus med engagement og seriøsitet, så lederne allerede samme dag kan tage action til forebyggelse af stress i eget ansvarsområde.

Foredraget zoomer ekstra ind på ledelsens opmærksomhed på mulige stressårsager i virksomheden samt inspiration til løsningsforslag omkring forebyggelse af stress, hvor foredragsholder Benny Enemark Nørgreen kommer med inspiration med egne historier fra hans lederkarriere gennem 24 år – succeser såvel som faldgrupper.

Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen tilbyder et formøde med virksomheden inden foredraget, så indholdet kan blive så målrettet virksomhedens ønsker og behov som muligt.

Vil din virksomhed være med til at sætte forebyggelse af stress i din virksomhed på dagsorden til gavn for:

  • Bedre bundlinje
  • Mere trivsel
  • Forbedret arbejdsglæde
  • Mindre stress
  • Mindre sygefravær

Så kontakt Next Choice på tlf.nr. 24 80 35 02 eller info@nextchoice.dk,
og vi ringer dig op.

Benny Enemark Nørgreen

Senior Konsulent og Coach