Foredrag:  Skab bedre resultater – forebyg stress – elitesport


Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen, certificeret stresscoach tilbyder målrettede foredrag til klubber og idrætsforeninger med fokus på, hvordan forebyggelse og håndtering af stress kan være et effektivt middel til at sikre de sidste marginaler til succes og sejr.

Benny Enemark Nørgreen har selv været aktiv elitesvømmer og stået som elitetræner for OL deltagere i svømning. Foruden den fokuserende træning (taktisk såvel som teknisk) har mental træning – søvn – planlægning og prioritering af tid – balance i livet været nogle af midlerne til at sikre den bedste forberedelse i kampen mellem succes og fiasko. I dag fungerer han som fodboldtræner i foreningslivet.

Erhvervsmæssigt har han 25 års erfaring som leder i større virksomheder og i dag bruger han sin tid på at holde foredrag omkring stress, afholde kurser inden for personlig effektivitet og planlægning kombineret med stresscoaching med fokus på at minimere stress og øge mennesket ressourcer.

Foredraget ”Skab bedre resultater – forebyg stress” sætter fokus på hvordan forebyggelse og håndtering af stress kan bruges aktivt til at skabe stærke resultater og få succes. Foredraget tager udgangspunkt i indsatser til både forebyggelse og håndtering af stress samt indsatser og værktøjer til håndtering af stress med masser af eksempler fra hverdagen (privat – fritid – klubben).

Foredraget zoomer ekstra ind på eliteidrætsudøverens opmærksomhed på mulige stressårsager fra privatlivet, fritiden og i klubben samt inspiration til løsningsforslag omkring forebyggelse og håndtering af stress, hvor foredragsholder Benny Enemark Nørgreen kommer med inspiration med egne historier fra hans egne erfaringer inden for eliteidræt og hans lederkarriere gennem 25 år – succeser såvel som fiaskoer.

Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen holder temaet stress i fokus med engagement og seriøsitet, så eliteidrætsudøverne allerede samme dag kan tage action til forebyggelse og håndtering af egen stress/stresspåvirkninger i hverdagen, så de kan forbedre egne ressourcer til at præstere endnu bedre.

Foredragsholder Benny Enemark Nørgreen tilbyder et formøde med klub/idrætsforening inden foredraget, så indholdet kan blive så målrettet klub/idrætsforenings ønsker og behov som muligt.

Vil din klub/idrætsforening være med til at sætte forebyggelse og håndtering af stress i din klub/idrætsforening på dagsorden til gavn for:

  • Bedre resultater
  • Mere trivsel
  • Mindre stress
  • Mere succes

Så kontakt Next Choice på tlf.nr. 24803502 eller info@nextchoice.dk og vi ringer dig op.

Benny Enemark Nørgreen

Senior Konsulent og Karriere-/Stresscoach